Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over AquaRoad Logistics

AquaRoad Logistics is een dynamische vervoerder in de binnenvaart. Goederenvervoer in Europa neemt de komende decennia nog steeds toe. Om deze goederenvervoer te verlichten dient logistiek een ware begrip te zijn en om zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te vervoeren is een schip met
uitstek het beste vervoersmiddel.

De beste keuze

Scheepvaart steekt in alle opzichten gunstig af in de vergelijking met andere transportsectoren. Voor elk transport groot of klein, licht of zwaar is voor ons geen bezwaar. AquaRoad Logistics denkt met uw organisatie mee, wij zijn oplossings- en prestatiegericht. Door onze jarenlange ervaring binnen de logistiek en binnenvaart is geen enkele uitdaging ons te groot.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren