Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Binnenvaart bij AquaRoad Logistics

Bemiddeling

AquaRoad Logistics bemiddeld tussen de verladers en de vervoerders. Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring met internationaal vervoer over water van diverse goederen.

Kostenbesparing door ervaring

Dankzij deze jarenlange ervaring kennen wij de omstandigheden en fluctuatie van de markt, de wetgeving en de tarieven. Wij zijn bovendien vertrouwd met de verschillende types ladingen en kunnen ze dus het transport optimaal organiseren. Bijvoorbeeld door het gepaste scheepstypes te bepalen en daarmee onnodige kosten te besparen.

Vakgebied

Het vakgebied waar wij door de jaren heen in gespecialiseerd zijn is de binnenvaart, wij kunnen echter ook het vervoer per weg of per zeevaart voor uw organisatie verzorgen.

Transport naar en vanuit het buitenland

Voornamelijk richten wij ons momenteel op het vervoer via de Rijn van goederen van en naar Duitsland.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren